Lid worden van onze vereniging?

Wij kunnen het ons helemaal voorstellen dat je lid wil worden van de Bijenteeltvereniging West-Friesland.
Voor een beginnend imker maar ook als ervaren imker is het fijn contact te hebben met andere imkers.

Als lid van de vereniging kan je alle verenigingsavonden en lezingen bezoeken om je kennis van het bijenhouden te vergroten. Daarnaast bezit de vereniging ook faciliteiten die vrij te gebruiken zijn zoals een wassmelter.

Niet onbelangrijk is dat je als lid van onze vereniging ook automatisch lid bent van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV).
Daarmee heb je toegang tot een enorme bron van informatie en maak je deel uit van de grootste bijenhoudersvereniging van Nederland.

Via het contactformulier of via een mail naar de secretaris kan je meer informatie krijgen over het lidmaatschap. De kosten voor het lidmaatschap, inclusief NBV lidmaatschap, bedraagt rond de 74 euro per jaar.

Wil je eerst een keer langs komen om te kijken of het wat is dan ben je welkom op een van onze verenigingsavonden.

Om je in te schrijven bij onze vereniging ga dan naar de NBV website en kies bij lid worden voor afdeling Hoorn.
Uiteraard kan ook direct aangemeld worden bij onze secretaris..

Copyright Bijenteeltvereniging West-Friesland.